Hundvakt åt Tequila<3

Fick 200:- för att vara hundvakt åt henne, men det dryga är att hon löper och det gör min hund överkåt så han springer omkring o piper o juckar -.- SKIT DRYYYYGT!!! :@ annars hade det vart myys o ha Tequila här (a)<333


Fredag/lördag

FREDAG:

öööhmmm.. vad gjorde jag i fredags :S ........ JOO!! jag fick mina efterlängtade kläder jag beställde :DD och sen gick jag o marräng hem till moa o ida för Sara va där o hon skulle klippa mig =)) Vart nöjd med håret, det vart lite kortare sen klippte hon upp det o fixa luggen lite.
Sen gick jag o Marre hem till henne, När vi kom dit började båda färga håret *-*Guuud vad jag hatar deras dusch! :@ duschdraperiet bara fastnade på mig hela tiden så jag fick panik på det!! aja..... sen när båda hade duschat satt vi på oss pyamas och satt oss i soffan o kolla på film o åt godis! ^-^
Glömde nämna att hennes mamma inte skulle sova hemma, så vi va hemma själva =))



LÖRDAG:
Jag vaknade av att Marres hund låg på min kudde så fick inte plats på den -.-
Så jag satte på tv:n o fortsatte kolla på "sagan om ringen" (som jag somnade till dagen innan).
Efter ett tag vaknade Matilda till liv o vi satt o prata i soffan.
Sen fick hon ett mess från hennes mamma där hon skrev att hon ville att hon skulle möta henne o hennes kompis på stan för att äta sushi.
Matilda sa att hon inte ville komma om inte jag fick följa med, och hennes mamma sa att det va självklart att jag skulle följa med.
Vi skulle möta dom på stan klockan 12, så vi packade ihop våra grejjs o gick hem till mig för att fixa oss.
När vi var på stan mötte vi upp dom på donken, sen gick vi till en sushi resturang ^^
Jag är jävligt stolt att jag vågade prova äta sushi, men jag tyckte inte direkt om det >.<
riset va gottis, men det andra grejjset smakade konstigt xD
Ööhhmmmm.... va gjorde vi sen O.o .......... Höhö juste, Marre ville pierca sig så vi gick till nån piercing salong.
Vi fick en tid klockan 1 o klockan va då 12:15 tyyp ^^
Så vi gick och drack iskaffe... GUUD VA GOTT DET VA!... och när vi satt där o snacka så ville Matilda att jag också skulle pierca mig, men jag hade inga pengar så jag sa att jag inte ville.
Men då sa hon att hon hade -.- så efter en stund övertalande så gick jag med på det. MEN JAG SKA BETALA TILLBAKA!
Aja..... orkar inte skriva så mkt mer nu, men vi gick o piercade oss, sen köppte Matilda massa saker (kommer inte ihåg vad) sen köpte vi en varsin klubba, sen åkte vi hem.

Det va faktiskt riktigt kul på stan!! :DD


  Filmade när vi väntade på piercingarna! :DD


            Klubborna! (A)<3 fast min hade tappat nosen :((


BlubbBlubb

Vaknade nyss >.< hatar att sova bort dagarna D: men det är ju så sjukt skönt att sova! <333333
Mublerade om i rumemt igår också :D jag tror jag trivs å ha det så, men jag vet inte...... hoppas iaf att jag trivs xD för orkar inte mublera om *-*
KLÄDERNA JAG BESTÄLLDE HAR KOMMIT NU! fast vi har inte hämtat ut dom än -.- dom kunde inte hämtas ut förnst efter 4!! Hade värsta problem med att sova igår, jag låg o vred o vände på mig. och när jag stängt av filmen jag kollade på så vart det jävligt mörkt o det lät som om någon gick omkring därinne så fick lov att tända min lampa jag har i fönstret, o jag somnade med den på >.<
Aajaaa.... ska dra nu hejdååå!<3

bakade en kladdiskaka *-*


Chaa!

sitter hos mina systrar idag igen =)) fast jag har tråkigt, jag följde igentligen bara med för att jag skulle hämta våran hammare >.< men nu pallar jag inte gå hem igen.
Ååhåååh jag hatar att skolan har börjat, inte för att jag går dit men jag o matilda hinner inte vara lika myket, o vi kan inte messa heller, för hennes mobil blev ju snodd för nån vecka sen DD:
*suck* saknar henne jöö, det är som när hon hade förbud, fast nu träffas vi inte för att gå ut med hundarna =// Aja, vi kommer säker vara i helgen ANNARS JÄVLAR!!! om vi inte är då ´kommer jag springe hem till henne o släpa hem henne till mig (A)
Nu ska jag leta reda på hammaren sen får vi se om jag går hem :)) heejjpiiiisss<33333333333333333333


Hellojj! *-*

Uhhmmmm.... joo som sagt va jag hos ida o moa idag, dom tyckte jag va dryyg xDD tehee men vadå jag hade tråkigt o det är inge kul o sitta tyst hela tiden D: så jag va inte tyst :DD jag sjöng, jag läste högt ur nån bok om drinkar, dansade till musik, ändrade idas bakrunds bild på mobilen till en vacker närbild på mig själv :D:D HÖHÖ!
Sen gick jag o moa till ica o hämtade kläder hon beställt (vill också få mina!!) sen hem till dom igen och där va jag snäll o hjälpte moa att diska.
Sen gick moa o jag hem till oss igen för o vänta på att mamma skulle komma hem.
Och när hon kom hem fick jag pengarna hon var skyldig mig :D hon va skyldig mig typ 250-350 vet inte riktigt men fick iaf 400:-  :'D  Sen åkte vi till MAXI för o handla :)) och där köppte jag upp alla mina pengar -.-
jag köppte ett påslakan, 3 kuddfodral och gardiner.
Juussteee fick en lampa o en matta tidigare idag oxåå :DD sen fick jag en krukväxt av mamma på MAXI ^^
Nu börjar jag änligen få det som jag vill ha det i mitt rum :DD LOVELYY<3
Det är bara tapeter, en lampa och ben till min säng kvar,  sen e det klaart!!! (A)<333333

Ååh älskar den här bilden på Pontus! Värsta bitch blicken :DD<3

Helludiie!

Sitter just nu hemma hos mina kära systrar =)) dom målar elr något, själv har ja bara suttit o läst högt ur massa olika böcker och nu sitter jag vid datan xDD öööhmmm.... jo fick en matta o en lampa av mammi idag :D hoppas på att mina kläder ja beställt kommer snart! det känns som om det är fredag men det är bara onsdag D:

 Haha hitta denna gammla bild på idas data xDD


Godnatt/Godmorgon? :S

Ja vad ska man säga....godmorgon (även fast jag inte lagt mig ännu >.<) Skulle precis gå och lägga mig, men då vaknade min kära hund till och ville ut o kissa -.- så vad ska man göra...det va bara å klä på sig o gå ut i kylan, Jaa det va faktiskt riktigt kallt ute och för mig som alltid går utan skor så vart det ännu kallare D: Måste nog tyvär snart börja använda skor igen :(( buhuuu jag älskar att vara barfota, men jag älskar skor ändå :DD men det kommer ändå alltid vara bäst att vara utan (A) aja nu ska jag krypa ner i sängen o kolla på SATC så gonatt på eer<33
Btw: Jag o marre kom på nya smeknamn idag :DD, elr egentligen så vare min bror som sa det på skämt förut men ändå dom va kuul :DD så nu har vi tre smeknamn var xD<3

Matildas: Marre, Marräng och Marsipangrisen
Livs: Liwan, Oliv och Lever
 

HAHAHA insåg nu att "Lever" är som "Liv" asså..... "jag har ett liv", "jag lever" HAHAHA fyan va kuuuk!!!!!! :D:D


Älskar den här låten!

Oh goshii, den här låten är så otroligt bra tkr jag. 
Texten är värkligen helt underbar <3 jaa det är iaf min åsikt *-*



jag e trötter D:

Oh goshi jag e så dålig på att uppdatera DD: Just nu är jag trött som FAN!...

Marre sov här igår =))
saker vi gjorde:
* Chatta på hennes msn
* Gick hem till moa o ida
* Skratta åt moa när hon dansade till  "Aisha"
* gick hem
* Åt
* Vart jagade av harkrankar
* Tog massa flöömm kort
* Bädda sängen
* SOOOV
Inte direkt så mkt men vi hade KUUUL! :DD (flumm bilderna kommer INTE upp på bloggen, dom är för vackra för det)<33
Ajaaa, nu ska jag leta reda på nån film elr något som jag kan roa mig med tills klockan blir tillräckligt mkt för att jag ska kunna gå o lägga mig (A) HEJPA! *vink vink*


HAHA! Moaman ~vs~ Gellieman XD

      




:D

Jag har precis sytt klart nu ^^ jag sydde om en klänning, har en "för" och "efter" bild, men den vart inte så bra för var tvungen att ta kort med min mobil >.< Men men iaf något :D vart det någon skillnad? xD

             FÖRE!                                                  EFTER!


Heeeeiiizzaaan!

Som ni ser har jag fixat min design igen (a) öööhm, idag har jag vart lite med min Marräng :D vi flumma som fan, vi har ju inte fått vara så mkt på länge för hon har haft utegångdförbud, men när skolan började slutade förbudet >.< I morgon e det fredag :DD wehhooo!! och på lördag ska vi gå på stan (hoppas jag på)
Nu ska jag försöka mig på och sy lite xD heyråååh!! <3

Beställt! (A)


HAT PÅ SKOLAN! D:

Det vart tyvär inte stan idag :/ det är ju så dåligt väder o så >.<
Guuu vet inte vad jag ska skriva? hmmmmmmmmmm............... Har vart på cpdålig humör hela dagen idag D: btw imorgon börjar skolan -.- NÄMEN GUD VA KUL!!!! :'((    inte för jag har tänkt att gå dit elr så, men jag orkar inte med när allt tjat börjar från päronen o skolan börjar D:
aja nu ska jag nog städa rummet elr något HEIDÅÅ!


Haha nu bjuder vi på oss själva här xD <3


CHAAAAAHH!

BLÖÖÖÖÖHH :DD imorron ska jag och MIN MARRÄNG antagligen gå på staan =)) tralalalaaaaaaaaah, just nu sitter jag o kollar på MOOOMMMIIIN :D<33 Sen ska jag kolla på BARBAPAPA<33333333 hehe, la nyss ut en video på youtube där jag o Marräng kollarpå skräckfilm ^-^ Kan lägga ut den här på bloggiscchh efter detta inlägg :))))
ööööhhhmmmm...... ja det va nog allt, hare gööttt!!! :D<333

Oliiiiiv saknar sin Marääääääng D: <3333

Puuuh, marrängs mamma e duum, jag vill ju kunna umgås med Marräng mer än bara när vi ska ut med hundarna D: "buhuhuhuhu" JAG SAKNAR DIG MATILDA! det känns som om vi inte har vart på en vecka :'(<333 Idag smet vi in till mig ist för att gå ut med hundarna (busigt) vi flumma lite sen var hon tvungen å gå hem D:

 Bilden togs idag :)<3



Rubriiik!!!!

Helludie<3  sorry för dålig uppdatering! :s ska försöka bättra mig (A) idag har jag vart lite med Marräng (även fast hon inte fick för sin mamma så *shyssccchhhh*) Lalalalaaaaaa.........lite senare ska jag hem till Moa, Ida o Carro, där ska vi käka tacos i think *tänker* jaa så varee :D men iaf det ska bli myys (A)<33 Nu ska jag kolla runt lite på datan så heyråååh! ^-^

 En jätte vacker bild! haha ser ut som om mitt hår e kort där >.< 

Haaayyyaaaaaahhh!

Heej! *vinka* Felååt att jag inte bloggat, men jag pallar fan inte, ibland får jag nå jävla ryck då jag kan skriva flera inlägg per dag Och sen ibland får jag värkligen tvinga mig själv o skriva >.< och NEEJ jag tänker inte ta bort min kära blog D: det kan va kul o skriva ibland (A) Lalalalala..........nu ska jag nog ta o kolla på film, det blir "The karate kid" XD godnatt alla poopibags!<33


RSS 2.0