Sep. 21, 2013

heej.
Nu hade jag glömt bort bloggen igen haha ;)
men det har inte hänt så mycket ändå.
Jag har iallafall börjat med praktiken som vanligt igen och det känns bra :) ska snart börja plugga lite matte hemma också! är ganska nervös inför hur det ska gå eftersom mina matte kunskaper inte sträcker sig längre än en 6e klassares hehe.. men det ska förhoppningsvis gå bra :)






Onsdag

Idag vart jag väckt en timme innan mitt alarm av min bror.. vart en aning sur haha.

Ska på möte om ungefär en timme med Arenan och praktiken, vi ska bestämma vilka tider jag ska jobba och skriva på lite papper :)
Å ikväll är vi bjudna på mat hos Max och Ida och det ska bli trevligt! får ju träffa lilla Uno :)




Måndag

hellö.
Skulle ha gått till tandläkarn idag men det blev flyttat till fredag, så då tänkte jag gå på det inplanerade mötet jag fick lov att skippa pga tanläkaren.. men tror ni inte att det också var flyttat bara för att haha ;) så det är på onsdag istället.

Nu ska jag lägga mig i soffan och spela lite Zelda! Puss.






Söndag

Hej.
Dagen har vart så där händelselös och lugn som en söndag ska vara så har inte så mycket att skriva om direkt. ;)
Jag duschade för en stund sen och ligger nu i sängen och glor lite på tv.. men det finns inget bra så tänkte slå på en film istället.

Det får bli Ponyo!












Lördag

Hellö!
Igår hängde jag med Moa hem till Sara o Linus och drack lite, även Marcus och Angelica var där och det var trevligt :)
Idag har jag inte gjort något alls utan har bara legat i soffan och glott på tv och spelat lite ;) kommer antagligen inte göra nått mer än det idag för jag är helt seg, fast om jag orkar kanske jag tar en snabb dusch för känner mig ofräsch haha. 
 
 

Freddie Mercury

♥Happy Birthday Legend♥
 
 

Torsdag

Hej :)
Jag vaknade för en stund sen och nu ligger jag i sängen och spelar lite ;) sen jag blogga sist har jag klarat ut tre Zelda spel haha. Jag är inne på mitt femte totalt nu men sen har jag inga fler :( får väl börja om..

Har inga planer idag över huvudtaget men om jag orkar tänkte jag städa mitt rum.. om jag orkar hehe.




Onsdag

Heej, här inne ekar det tomt..
Har inte haft någon lust alls till att blogga dom senaste månaderna. Sen så har jag inte haft så mycket och blogga om egentligen, det har inte hänt så mycket sen sist.

Hela sommaren har gått och det känns både jobbigt och skönt att hösten är här.
Jobbigt för att jag inte gjort så mycket roligt som jag skulle ha velat och skönt för att det inte längre kommer vara så varmt och klibbigt haha.
Nu vill jag ju inte låta neggo! Jag har inte tillbringat heeela lovet i sängen (även om det känns så) utan jag har haft ett par mysiga dagar med familjen och även en och annan fylla ;)

Jag tänkte nu göra ett sista försök till att börja blogga igen och om det inte funkar så får jag väl lägga av helt.
Nu kan jag inte lova att det kommer komma inlägg varje dag utan jag tänkte bara köra mitt race och blogga när jag känner för det :) om det blir två gånger i veckan eller om det blir två inlägg per dag det visar sig väl haha ;)

Puss.





RSS 2.0