Mitt hår!

 Mitt hår med hårfärg i.......lägger in en bild i morgon, så få ni se hur det blev =)

färgat håret!

igår när jag försökte sova så kom jag helt plötsligt på att jag ville färga mitt hår svart! så jag gick upp och sa det till mama och hon bah: okey, så moa o pappa köppte hårfärg  till mig när dom va och handlade, men jag har så tjockt hår att den inte räckte så när jag duschat och fönat håret skulle jag och marre gå och köpa hårfärg, men mammas bankomat kort var hemma hos tom så vi fick gå hela vägen till pappas jobb för att hämta hans kort...vi höll på att  frysa ihjäl!.
Sen när vi kom hem var vi ju tvungna att gå till ica för att köpa hårfärgen oxå.
Menmen det var helt klart värt det, för nu är mitt hår helt svart! XD......see yaah geeks!


jävla hund XD

Heej!   kom nyss hem från marre, vi har inte varit sen i lördags så vi hade mkt och prata om XD

När vi va hemma hos henne och satt i hennes soffa så hörde vi att det gick någon i trappen så marre bah: "det är mamma och ebba, vi gömmer oss!" sden hoppade hon ner bakom soffan och jag efter henne sen precis när vi lagt oss till rätta så kom jag på att tequila oxå va hemma hos henne så jag fick hämta henne och lägga henne oxå bakom soffan. Vi kanske låg där i en kvart sen kom dom äntligen, men efter som tequila skulle börja skälla så höll jag för hennes mun, men då kom det värsta konstiga ljudet och jag och marre börja SÅKLART att as garva!!
 jävla hund förstörde allt HAHA XDXD nu ska jag skriva lite på min novell, sen ska jag nog kolla film sen blire att sussa.
                                                                  
                                                       see yaah geeks!!

hockey suger!

Helodii!   idag har jag vart i skolan, sen så har jag vart ute och gått med tequila (jag vet jag e dutti)....fan va hon e dryyg, hon vägrar ju gå :/ ehmmmm...vad har jag gjort mer........jo jag va på hockey med moa, fy faen va tråkigt (hon tvingade med mig)..plus att när jag typ stog och kollade ner så var det några som tacklade varann in i sargen precis där jag stog....och jag vart ju skit rädd och ramlade hahah så jävla typiskt mig =D nu ska jag käka riskaka sen ska jag nog sussa...

                                                                          see yaah geeks!!


ny duschad

har nyss duschat....och nu sitter jag och äter gurka och kollar på familjen annorlunda =)


skolan!

Helloj!
            somnade typ fem i morse och så skulle jag upp åtta :S så är väll lite seg nu.
har precis kommit hem från skolan, fick i läxa att skriva en novell KULKUL! jag va faktiskt inte ironiskt det va faktiskt kul, har börjat skriva lite på den. satt kanske en kvart i skolan och försökte komma på något att skriva, men kom inte på något, då sa micke att han kunde säga en sak som jag skulle typ fortsätta på, och så sa han typ:
"tänk dig att du kommer in genom dörren" asså att novellen ska typ börja med att karaktären ska komma in genom dörren eller något.
Jag kanske lägger upp novellen på bloggen när den är klar =)     se yaah geeks!

Läxa!

Hellu!  har precis gjort engelska läxan, den var tröökig!, men det är väll alla läxor haha.....och ska nog ta och kolla på en film och sedan sova.
igår va ja me marre hela dagen/natten, gick inte hem förnst typ 06.45 ;)!

tråkigt :)

"KNUPPE" man kan fan inte ha tråkigare än vad jag har nu! ska nog vara med marre ikv =) 
Gick inte till skolan idag så mamma vart arg på mig när hon kom hem! måste göra läxorna oxå .....men åååpppiiieee!

haha bilden är ju bara så fiin! =D

Ehhmm. igår va jag med matilda, hon satt vid sin data och skrev på sin fanfic så jag vart "lite" uttråkad, så jag började fläta några små flätor i mitt hår, och efter typ två timmar hade jag flätat hela håret mihihih! =)
Fatta tråkigt man kan ha! =D

Fuck!

Idag fylle min bror tom 22 så grattis till honom.......mamma och dom åkte dit i dag för att fira honom, men jag orkade inte följa med för jag kom typ hem klockan halv fem i morse. Känner mig hur dum som helst nu för jag vet att mamma är skit arg på mig för att jag inte följde med hon bah: "då behöver inte du bli ledsen om vi inte firar din födelsedag" man bah men hallåå ni åker ju fan diit för att göra det!!!! spelar det någon roll ifall inte jag e mee!!!......åååh känner mig så taskig.......( GRATTIS BROR )

shopping XD

hellu! idag har jag vart och shoppat me tom och frida, köppte en kofta, en tunika och ett par jeans =) gjorde typ av med 800...så har typ 500 kvar nu, och dom pengarna ska jag nog pierca tungan för =D äähhhmmm.......jo när vi kom hem från stan så gick vi och åkte pulka "haha" sköhj vare XD

tappa min piercing!

va på new moon på bio idag med bror! sen efter det så va jag med marre =) åååh jag tappade min piercing idag..så nu nu får jag lov att ha en ring i läppen och det är hur fult som helst...man ska inte ha ring i överläppen!! XD

RSS 2.0