på stan med Marrisch! x)

Hojjhojj! idag åkte vi med marres mamma in te stan för att lämmna hennes lillsyrra! men när vi väl var där så bestämde vi oss för att inte åka hem för vi orkar ju inte bara sitta hemma och bara säga "vad-ska-vi-göra" hela tiden.
Så hennes mamma åkte hem och vi stannade! :) som alla bara måste ha förstått vid det här laget, så suger vi på att vara bland folk, vi bara skriker o skrattar, först gick vi te skrapan och där sprang vi omkring i cirklar, så folk lär ju ha trott att vi gått vilse elle ngt! ;D Sen gick vi för att leta efter "rock zone" det tog ju ett tag HAHA, men jaja orkar inte skriva allt vi gjorde men vi gick iaf på donken o käka, vi beställde två mc feast menyer, en hamburgare va inte klar så vi gick och satte oss, men båda vägrade gå och hämta hamburgaren sen, vi satt i kanske en halvtimme (minst) och tjatade på varanndra om att hämta den, men sen när båda vägrade så sket vi i att hämta den så vi delade på hamburgaren vi hade.
sen efter det gick vi och väntade på bussen, vi var på stan från 16:25 - 20:10! :) kameran va självklart med, men bilderna lägger jag in senare! XD

Kommentarer
Postat av: Marreee

vi har så kuul!!

2010-03-20 @ 01:38:47
URL: http://marreee.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0