Filmkväll!

Hellu! igår kolla jag på skräckfilm me marre o hennes mamma, filmen heter "the fourth kind" den va riktigt bra, tycker iaf jag! ikv blire nog filmkväll med mina systrar! =)
                                                                                     See yaah geeks!


Älskar solen!<3

Hejpa! vaknade vi 11/12 idag! har suttit o solat på ballen idag igen, det är så varmt å skönt ^^
Har försökt jobba lite med novellen men det va inge kul utan ja satt bara o kladda i blocket istället! =) idag ska jag nog antagligen vara med Marre, ovanlig eller hur?!! hehe vi ska nog ut å gå lite idag igen om hon har lust.
Har nyss haft hårinpackning i håret så det luktar jordgubb om det nu!^^<3 nej men nu ska jag ta o hitta på något, man kan ju inte bara sitta här i soffan o mugga tills marre kommer hem!

                                                                                                               See yaah geeks!

hhprrff!

HEJ! kom nyss hem från min lektion med micke, jag fortsatte med att översätta min novell till engelska :/ det är faktiskt ganska kul men drygt, o så sa micke idag "men det här värkar ju så tidskrävande, så jag tycker du ska skriva en helt ny novell direkt på engelska istället" Jag bah WHHAAAT??!! han tror att det är myket lättare, men vadå så nu när jag har översatt typ halva novellen, så vill han att jag ska skita i det och göra något annat!! snacka om onödigt!! Nej men jag tänker fortsätta att översätta den här hemma, har ju två dagar på mig! =)
mmmh men nu ska jag nog äta elle ngt sen vänta på att marre ska komam hem från skolan...

                                                                                        see yaah geeks!

Kul dag med Marrisch! x)

Hej å hå idet blå jag sa HEJ!.....nej men iallafall heej, idag har jag var't med Marre, vi har tuggat tuggumi i fan tre dagar, asså man blir nästan "beroende" av det HAHA, så fort dom tog slut var vi tvungna att åka och köpa mer x) jaja vi har varit ute o "skuttat" runt lite ^^  vi mötte Matilda b o Alex som va ute med Pluto! så vi snackade ett tag sen drog vi hem te dom, sen när det blivit mörkt drog jag o Marre ut igen.
Sen gick vi hem te henne o käka mat o flumma lite i hennes kök HAHA har inte skrattat så där mkt på as länge (ni vet när man får ont i både rygg o mage) ^^, en kul grejj vi skratta åt va:

Marre: du kan sätta dig igen
Jag: neej gjorde du, va har du för fel?!
Marre: *kollar konstigt på mig*
Jag: va sa du föresten?
Marre: "du kan sätta dig igen"
Jag: jahaaaa...jag trodde du sa "jag släppte mig igen"

Ni kanske inte fattar va det roliga va men fan va vi garva åt det! :) jag kanske ska fundera på att skaffa en hörapparat eller va det nu heter ^^.
Aja nu ska jag sussa kudde så HEJPA! <3

                                                                         see yaah geeks!


Flumm me Marre o Beebee! =)

HOJJHOJJ! ja jag hann väll inte mer än att skriva klart förra inlägget innan Marre ringde å undra om jag ville vara med henne o Beebee.
så vi möttes på gården se gick vi ut o gick runt lite i tuna, sen gick vi in te Marre för hon skulle platta håret o massa, medans hon gjorde det så hade jag o Beebee jätte kul, vi kolla ut genom fönstret o varje gång det gick förbi någon ropade vi "GUUUNNAAAR, PÄÄÄR VART SKA NI?" sen typ la vi oss ner på golvet o as garvade! x) och så höll vi på tills Marre fixat klart, då gick vi ut igen.
Orkar inte skriva nå mer nu, men vi hade hur fucking kul som hälst! =) Marre kommer säkert skriva mer på sin blogg så här får ni en länk: http://marreee.bloggplatsen.se/, så jag får hoppas på att hon skriver nu då!
nu ska jag nog ta o sussa innan jag "ramlar ihop" ;)       
(bild på mitt fina "lilla" tuggummi....det är faktiskt 4 olika sorter HAHA! XD)

Lite shopping! =)

Halloj! idag va jag med pappa, moa, ida o tom och handla lite, jag köppte: 2 linnen ett lila o ett gult, 3 leggins ett par gula ett par helsvarta o ett par leopardfärgade, en michael jackson tröjja, eyeliner och skor. Vart faktiskt nöjd! =) ikv vet jag inte vad jag ska gö, men det blir nog bara att ligga hemma o kolla på tv, eftersom marre är med ewe =).
                                             see yaah geeks!


jag har tråkigt!

Shaa! imorgon fyller jag år :/ gud det känns som om det va nyss jag fyllde fjorton jö! aja, nu ska jag sitta vi datan lite sen måste jag väll gå ut med hunden! vet att mina inlägg är korta o tråkiga men jag orkar faktiskt inte skriva mer!
                                                                               see yaah geeks!

r.i.p datan! :(

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!! mammas data har gått sönder och det är mitt fel!!! :'(, FUCKFUCKFUCK *börjar gråta*, då blir det ingen födelsedagspresent för mig!!! ååh mamma hatar mig just nu!! :(:( hejdå!

påsklunch!

Hallihallå! sitter o kollar på tv, snart ska vi hem te familjen kaskikallio och käka påsklunch! Nomnom....=)
GLAD PÅSK ÖNSKAR MIG O MARRE!!  =)<3

RSS 2.0