stan idag igen :)

orkade inte lägga in bilderna igår, orkar nog inte lägga in dom nu heller, men dom ligger på min bdb " XxLiwan "
Idag åkte vi ner på stan igen, fast nu var vi där mkt senare, tror vi åkte ner vid...ehmmmmm...joo bussen gick nog 19:45 sen kom max o hämtade oss vid 22:00 något :P nu ska jag kolla på top model, sen ska jag sussa!

                                                       see yaah geeks!

på stan med Marrisch! x)

Hojjhojj! idag åkte vi med marres mamma in te stan för att lämmna hennes lillsyrra! men när vi väl var där så bestämde vi oss för att inte åka hem för vi orkar ju inte bara sitta hemma och bara säga "vad-ska-vi-göra" hela tiden.
Så hennes mamma åkte hem och vi stannade! :) som alla bara måste ha förstått vid det här laget, så suger vi på att vara bland folk, vi bara skriker o skrattar, först gick vi te skrapan och där sprang vi omkring i cirklar, så folk lär ju ha trott att vi gått vilse elle ngt! ;D Sen gick vi för att leta efter "rock zone" det tog ju ett tag HAHA, men jaja orkar inte skriva allt vi gjorde men vi gick iaf på donken o käka, vi beställde två mc feast menyer, en hamburgare va inte klar så vi gick och satte oss, men båda vägrade gå och hämta hamburgaren sen, vi satt i kanske en halvtimme (minst) och tjatade på varanndra om att hämta den, men sen när båda vägrade så sket vi i att hämta den så vi delade på hamburgaren vi hade.
sen efter det gick vi och väntade på bussen, vi var på stan från 16:25 - 20:10! :) kameran va självklart med, men bilderna lägger jag in senare! XD

va och kollade på brors spelning!!

Shaaa! klockan är typ något över tolv, men vi kan säga att det fortfarande är torsdag x) så idag var jag, moa, ida, tom, frida och pappa och kolla på Max spelning! asså dom blir ju bara bättre o bättre! :D men iaf det första bandet (som jag nu har glömt namnet på...men vi kallar dom "dom heta sakerna" jaja dom va iaf skita bra!! och super-duper-mega HETA! och under den låten var det fan smockfullt med emos längst fram, fyfan va dom va dryga!!(det är inge fel på emos) men dom här va så JÄVLA dryga, hade lusst att hoppa på dom och hugga huvve av dom!!^^ ,sen efter "dom heta sakerna" va klara så var det "får jag spela"s tur (max band heter så)
och dom va bajs bra!:D och dom körde "drömmar" tror jag den heter iaf, men den är min favvo av deras låtar!
Jaja nu måste jag försöka sussa! så natti!<3

                                                                        see yaah geeks!

Kollar på film

Hellu! ehmm... jo igår va det fredag  XD, marre va i skolan tills klockan två, men vi snackade lite i tele så jag hade iaf inte så tråkigt.
sen när hon slutat gick jag o mötte henne, och vi gick raka vägen hem te henne.
hemma hos henne var vart vi tvingade att gå ut med Chika, Dino och Hedda (dom var hundvakt åt två av dom)
Ja man kan inte säga mer än att vi är inte så bra på att hantera tre hundar i koppel samtidigt "HAHA" dom ba trasslade in sig hela fucking tiden så vi fick ju lite DAMP på dom =) (men nu har voffisarna åkt hem, så det är bara lilla Chika kvar)
Sen när vi väl kommit in så sa hennes mamma att vi skulle gå till ica och handla, vi bah åååh, men vi gick iaf o handla sen kmr jag fan inte ihåg vad vi gjorde, men på kvällen gick vi iaf ut.

Just nu sitter jag och tequila i soffan och kollar på "Halloween"  =) inte direkt den bästa filmen menmen.....

RSS 2.0